Over Restaurant Spiezz

Divider
Buitenkant restaurant Spiezz
Restaurant Spiezz

Wie zijn wij?

Divider

Na 15 jaar horen wij nog regelmatig: “Ik wist niet dat jullie hier zaten, we gaan hier zeker vaker komen”. Als best kept secret van Leeuwarden heb je dus zeker nog wat te ontdekken. Restaurant Spiezz is een restaurant met een Franse menukaart in het hartje van Leeuwarden. In het knusse straatje De Weerd kom je binnen in een toegankelijke setting waarbij je plaats neemt aan één van onze sfeervol opgediende tafels. Hierbij kun je de keuze maken om te genieten van een twee- of driegangenmenu waarbij de drankjes inbegrepen zijn (fris, bier & wijn), of voor ons overheerlijke à la carte menu. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat je een gezellige avond beleeft en van alle gemakken wordt voorzien.

Kom langs!

Gezellig dineren met je geliefde, familie, collega’s of vrienden? Je bent van harte welkom in ons gezellige restaurant in de binnenstad van Leeuwarden. Geniet van ons overheerlijke menu met een brede keuze in vlees, vis en vegetarische gerechten. Het maakt niet uit of je kiest voor ons overheerlijke à la carte, twee- of driegangen menu, bij Spiezz ben je zeker van een overheerlijk diner. Onze gastheren- en vrouwen verwelkomen jou graag. Tot snel!

Buitenkant restaurant Spiezz
Restaurant Spiezz

Meer over ons

Divider

Wij zijn een bijzonder gastvrij specialiteitenrestaurant in de binnenstad van Leeuwarden. Probeer eens één van onze ‘spiezzen’ of laat je verassen door de ruime keuze van vlees, vis, of vegetarische gerechten. Ook met andere dieetwensen houden wij graag rekening. Je geniet bij ons altijd optimaal van een avondje uit. Zo kun je bij ons dineren inclusief drankjes voor een vaste prijs, of ons overheerlijke à la carte menu ervaren. Reserveren snel via onze website en proef de gastvrijheid!

Foto van gerechten