Vandaag geopend vanaf 17:00

U kunt online reserveren of bel ons op 058 212 25 11

Restaurant Leeuwarden

Restaurant Spiezz in Leeuwarden is een restaurant dat gevestigd is in het oude centrum van Leeuwarden. In een knus straatje met meerdere restaurants die ieder hun eigen specialiteit hebben, bereid restaurant Spiezz gerechten uit de Franse keuken. Precisie tijdens het koken, presentatie, smaak, sfeer en gastvrijheid, zorgen ervoor dat u een aangename avond in ons restaurant beleeft.

Restaurant in Leeuwarden

De chef kok in ons restaurant, heeft sinds oktober 2014 een menukaart samengesteld. Wat vindt u van onze menukaart? Onze vaste gastheer legt u graag uit wat ieder gerecht inhoudt. Heeft u vragen over ons restaurant of Leeuwarden zelf, dan kan hij u ook hier meer over vertellen.

Met de donkere dagen in aankomst, kunt u er voor kiezen om bij de open haard te dineren. Erg romantisch en lekker warm. We zullen u op uw wenken bedienen en het zal u aan niets ontbreken. Restaurant Spiezz is alert op details. Het is belangrijk voor ons dat u er een goed gevoel aan overhoudt. Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent.

Uit eten in Leeuwarden

Een kijkje in de keuken is bij ons geen probleem. In het midden van ons restaurant bevindt zich een open keuken waarin u de chef en zijn team kunt vinden. Bent u nieuwsgierig naar hoe uw eten wordt bereid, dan kunt u altijd even een kijkje nemen. Als de chef u opmerkt tijdens het uitvoeren van zijn professionele hobby, dan zou hij het leuk vinden dat u hem groet.

Restaurant Spiezz staat voor:

  • Een vriendelijke / gezellige gastheer
  • Kwalitatief (en betaalbaar) dineren 
  • Koken met verse producten
  • Verzorgde opgemaakte borden
  • Een gezellige sfeer in het restaurant
  • Warme ambiance

Gaat u uit eten in Leeuwarden? Dan zien wij u graag dineren in ons restaurant. U kunt gemakkelijk online reserveren bij ons.

 

Aanbieding!

Reserveer online

Reserveren bij een restaurant in Leeuwarden kan gemakkelijk online!

{**}